Zakelijk

Bij ons staat de klant centraal, we vinden het belangrijk dat de klantentevredenheid hoog gewaardeerd word. We doen daarom net iets beter ons best om onze klanten tevreden te houden.

Glasbewassing

U wilt goed voor de dag komen voor de bezoekers en medewerkers van uw bedrijf. Dan is het uiteraard belangrijk dat uw gebouw goed wordt onderhouden. Voor het reinigen van ramen, kozijnen en gevels bent u bij ons aan het juiste adres. Naast de klassieke ladder spons en emmer methode kunnen we moeilijk bereikbare ramen en gevels reinigen door gebruik te maken van telescopische glasbewassing. Onze gekwalificeerde glazenwassers zorgen voor een optimale resultaat.

Tapijtreiniging

Wilt u uw tapijt en/of vloer laten reinigen bij u in de buurt van Tiel en omgeving? Jarenlange ervaring met het grondig reinigen van tapijten en vloerbedekking voor zowel particulieren als zakelijk. Het stofzuigen van uw tapijt is niet voldoende om uw tapijt optimaal te reinigen. Professionele reiniging word aangeraden om er zeker van te zijn om al het vuil en de huisstofmijt uit uw tapijt of vloerbedekking te verwijderen.