OceaanSchoonmaakservice

Oceaan Schoonmaakservice is al jarenlang actief in, voornamelijk, de regio Rivierenland en omstreken. In de naam van ons bedrijf komt de frisheid van de oceaan terug. We hebben dit in ons logo terug laten keren door middel van een golf sprankelend water, die onze bedrijfsnaam overspoelt.

Oceaan Schoonmaakservice is een schoonmaakbedrijf met een duidelijke missie en visie. We zijn een bedrijf met veel ervaring en gaan geen schoonmaak klus uit de weg. Het zijn uiteindelijk onze medewerkers die dit succes mogelijk hebben gemaakt. Mensen met hart voor onze zaak, maar misschien nog meer voor de zaak van onze klanten.

Een werkelijk schoon kantoor- of bedrijfsruimte dat is iets waar wij voor staan. Een schone werkomgeving voor uw medewerkers wordt ook steeds belangrijker. Zeker in de huidige tijd.

Bent u benieuwd naar onze visie en wilt u, geheel vrijblijvend, een afspraak maken om samen te bekijken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen ? Neem dan rechtstreeks contact op met de eigenaar;  de heer C. Danouche.

Onze waarden