Uw vloerkleed vakkundig laten reinigen?

Wilt u uw vloerkleed laten reinigen bij u in de buurt? We hebben jarenlange ervaring met het grondig reinigen van vloerkleden en vloerbedekking voor zowel particulieren als zakelijk. Het stofzuigen van uw vloerkleed is niet voldoende om uw vloerkleed optimaal te reinigen. Professionele reiniging wordt aangeraden om er zeker van te zijn om al het vuil en de huisstofmijt uit uw vloerkleden of vloerbedekking te verwijderen. Huisstofmijt leeft graag in uw vloerkleed

Bij sterk vervuilende vloerkleden is de kans op gezondheidsklachten als allergieën groot. Deze gezondheidsklachten leiden vaker tot een hoger ziekteverzuim van uw collega’s. Dit komt doordat de huisstofmijten en andere ongedierte vrij spel krijgen om hun eitjes te verspreiden. Alleen stofzuigen is niet genoeg om deze ongedierte te bestrijden. Dieptereiniging van uw vloerkleden kan dit voorkomen en de gezondheidsklachten drastisch verminderen Daarnaast voorkomt regelmatig onderhoud van uw tapijt-, vloerkleed en meubelstoffen overmatige slijtage.

Oceaan Schoonmaakservice

  • Kwaliteitsgarantie: Uw vloerkleed weer zo goed als nieuw. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent met het resultaat.
  • Anti- Allergie behandeling: We verwijderen de huisstofmijten die zich graag nestelen in uw vloerkleed of vloerbedekking. Zodat u minder tot geen last meer krijgt van allergische reacties door uw vloerkleed.
  • Snelheid: Binnen uiterlijk 7 dagen is uw losse vloerkleed gereinigd en behandeld.
  • Flexibel: Wij kunnen op locatie uw vaste vloerkleed reinigen U kunt er ook voor kiezen uw losse vloerkleed of vloerbedekking op te laten halen of zelf te komen brengen.
  • Milieuvriendelijk: Wij gebruiken alleen schoonmaakmiddelen die het milieu en uw vloerkleed niet aantasten.
  • Specialisten: Vakmensen die jarenlange ervaring hebben met het reinigen van vloerkleden en vloerbedekking.
  • Scherpe prijzen: Vraag makkelijk een prijsopgave aan en u zult zien dat wij scherpe prijzen hanteren.

Uw vloerkleed op laten halen of brengen?

U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • U kunt uw tapijt- en/of vloerkleed afleveren bij ons Servicepunt aan de Manitobadreef 5 te.
  • Ophaal- en Bezorgservice. U kunt met ons een afspraak maken uw losse vloer- op te laten halen en te brengen voor maar €25,- (binnen  en omgeving, buiten  komt er €0,25 per km erbij)

Oceaan schoonmaakbedrijf maakt diverse soorten tapijten en vloerbedekking schoon. Onze specialisten gebruiken hun kennis en ervaring om de lastigste vlekken te verwijderen uit uw vloerkleed of tapijt. Door gebruik te maken van de laatste technieken en verschillende methoden kunnen wij alle soorten tapijt, vloerkleden of vloerbedekking deskundig reinigen.