Overzicht van onze activiteiten die uw organisatie kunnen ontzorgen;

U heeft het internet afgestruind op zoek naar een goed en betrouwbaar schoonmaakbedrijf uit uw omgeving. U hoeft niet meer verder te zoeken, want bij Oceaan Schoonmaakservice bent u aan het juiste adres. Wij bedienen, voornamelijk opdrachtgevers in de zakelijke markt maar lopen voor particuliere klanten ook niet weg. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een allround bedrijf in de facilitaire dienstverlening. We kunnen al uw schoonmaakklussen maar ook de glasbewassing verzorgen.

Heldere afspraken met een betrouwbaar Schoonmaakbedrijf

We hechten veel waarde aan betrouwbaarheid. U wilt samenwerken met een schoonmaakbedrijf dat zich houdt aan de gemaakte afspraken en kwaliteit. Wij beloven dan ook alleen wat we kunnen nakomen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Daarnaast zijn onze medewerkers betrouwbaar en worden, periodiek, gecontroleerd door middel van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) . Verder controleren we, maandelijks, de gewerkte uren zoals wij die hebben ingepland en afgesproken met onze klanten om tot een transparante tijdregistratie te komen.

Beste kwaliteit tegen de scherpste prijs

Doordat we met efficiënte werkprogramma’s en tijdregistratie werken en daarnaast een scherp inkoopbeleid hanteren kunnen we de schoonmaak dan ook op een aantrekkelijk prijsniveau uitvoeren. Een optimaal resultaat binnen uw budget.

Vast aanspreekpunt

U krijgt bij aanvang van onze werkzaamheden een kwaliteitsmanager en vaste schoonmaakploeg toegewezen. Ook maken wij gebruik van een logboek waarin de communicatie met onze medewerkers wordt bijgehouden. De kwaliteitsmanager is uiteindelijk verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de schoonmaak en uw eerste aanspreekpunt. Op deze manier garanderen we een directe communicatie met zowel ons management als het personeel.

Sterke service en kwaliteit

U krijgt bij de start van de werkzaamheden een kwaliteitsmanager en schoonmaker toegewezen. Ook maken wij gebruik van een logboek waarin de communicatie wordt bijgehouden. De kwaliteitsmanager is verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de schoonmaak. U kunt onze kwaliteitsmanager altijd aanspreken met uw vragen. Zo heeft u altijd korte communicatielijnen met ons.

Schoonmaak & Onderhoud van:

 • Kantoren , bedrijfsruimten;
 • Onderwijsinstellingen;
 • VVE’s;
 • Kinderdagverblijven;
 • Zorginstellingen;
 • Winkelcentra en winkelruimten;
 • Evenementenlocaties;
 • Horecalocaties;
 • Sport en fitnessruimten;
 • Bouwlocaties, bouwketen;
 • Industriële ruimten.

Oceaan Schoonmaakservice is de juiste partner voor al uw schoonmaak en onderhoud.   Contact met Oceaan Schoonmaakservice;

Heeft u interesse of wilt u aanvullende informatie over onze dienstverlening? Dan kunt u contact opnemen via onderstaand telefoonnummer, per email of via ons contactformulier. U kunt er ook voor kiezen om teruggebeld te worden, op een tijd die u past, via het bel-mij-terug-formulier.

We zijn bereikbaar, tijdens kantooruren, van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur. Als u uw gegevens achterlaat op de website ontvangt u, binnen een werkdag, antwoord.