Vloerreiniging EN Onderhoud

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van specialistische reiniging weet oceaan Schoonmaakbedrijf wat er allemaal bij komt kijken. Onze specialisten zijn gekwalificeerd en VCA gecertificeerd. Dit betekent dat wij altijd volgens de laatste veiligheidseisen uw opdracht uitvoeren. Zorgvuldigheid, veiligheid en kwaliteit, daar staan wij garant voor.

Grondig onderhoud en duurzame bescherming van elke vloer

Een vloer heeft naast het dagelijkse stofzuigen en nat reinigen periodiek een grondige onderhoudsbehandeling nodig. Er zijn allerlei soorten vloeren, die elk op een eigen manier beschermd dienen te worden. Wij hebben voor elke type vloer de juiste behandeling. En maken gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen. Of het nu gaat om linoleum, natuursteen, marmer, kunststof, parket, of laminaat wij geven uw vloer altijd de beste behandeling.

Vloeren die intensief gebruikt worden hebben veel te verduren. Een juiste reiniging en conservering van uw vloer of tapijt is van essentieel belang. Oceaan schoonmaakservice heeft de juiste ervaring, kennis en middelen voor het machinaal schrobben van harde vloeren, zoals steen, PVC, vinyl. Bij linoleum-vloeren is het conserveren (in de was zetten) belangrijk, dat doen wij in mat- zijde of hoogglans.

Ook het machinaal opblokken (opwrijven) verzorgen wij graag, waardoor de vloer beter tot zijn recht komt. Renovatie van marmervloeren, het impregneren van stenen vloeren, het nat-reinigen en het impregneren van tapijt zijn verder diensten die wij graag voor u verrichten.