Schoonmaakservice

U heeft het internet afgestruind op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf uit uw omgeving. U hoeft niet meer verder te zoeken, want bij Oceaan Schoonmaakservice bent u aan het juiste adres. Oceaan Schoonmaakservice bedient zowel zakelijke als particuliere klanten door het hele land. Wij zijn gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening en kunnen al uw schoonmaak, onderhoud en glasbewassing verzorgen.

Heldere afspraken en betrouwbaar schoonmaakbedrijf

U wilt een schoonmaakbedrijf dat zich houdt aan de gemaakte afspraken en deze nakomt. We beloven ook alleen datgene wat we kunnen nakomen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Daarnaast selecteren we alleen betrouwbaar personeel. Regelmatig controleren we op de gewerkte uren zoals ingepland met onze klanten. Dit doen we door een inzichtelijke tijdregistratie.

Goede kwaliteit tegen de scherpste prijs

Doordat we werken met efficiënte werkprogramma’s, tijdregistratie en een scherp inkoopbeleid hanteren, kunnen we een aantrekkelijk prijsniveau aanbieden. In de meeste gevallen komen we tot een optimaal resultaat binnen de grenzen van uw budget.

Vast aanspreekpunt

U krijgt bij de start van de werkzaamheden een kwaliteitsmanager en vaste schoonmaakploeg toegewezen. Verder maken wij gebruik van een logboek waarin de communicatie met onze medewerkers wordt bijgehouden. De kwaliteitsmanager is verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de schoonmaak. U kunt onze kwaliteitsmanager direct benaderen met al uw vragen.

Service en Kwaliteit

Onze bestaande klanten begrijpen wat de toegevoegde waarde is van onze service. Door periodieke evaluatiegesprekken te voeren met onze klanten en medewerkers kunnen we de kwaliteit dan ook waarborgen. Omdat we ons realiseren dat er onverwachts een schoonmaakwens kan ontstaan, zijn we goed bereikbaar en adequaat reageren op al uw vragen. We willen onze missie, volledig en klachtenvrij voor U uitvoeren maar mochten er toch op- of aanmerkingen zijn dan staan onze ervaren en gemotiveerde schoonmaakmedewerkers direct voor u klaar.

We verrichten schoonmaak aan en onderhoud van:

 • Kantoren en bedrijfsruimten;
 • Onderwijsinstellingen;
 • VVE’s;
 • Kinderdagverblijven;
 • Zorginstellingen;
 • Winkelcentra en winkelruimten;
 • Evenementenlocaties;
 • Horecalocaties;
 • Sport en fitnessruimten;
 • Bouwlocaties, bouwketen;
 • Industriële ruimten.

Contact met ons:

Bij interesse of voor aanvullende informatie kunt contact opnemen via het onderstaande telefoonnummer, per email of via het contactformulier. U kunt er ook voor kiezen om teruggebeld te worden. We zijn bereikbaar, tijdens kantooruren, van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.  Als u uw contactgegevens achterlaat op onze website ontvangt u, binnen een werkdag, antwoord.